X-mas box om je tafel nog gezelliger te maken

Dubbel genieten

De feestmaand december ziet er dit jaar voor iedereen anders uit. Gezellig thuis tafelen met je familie of een klein clubje mensen. Genieten van heerlijk eten, door jezelf bereid of misschien wel door je favoriete restaurant. Het is pas echt genieten met een feestelijk gedekte tafel. Loop jij ook elk jaar te stunten met waxinelichtjes, vaasjes en kerst strooimateriaal? Of weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Bestel dan snel een van onze X-boxes. En je feesttafel is helemaal compleet. Dubbel genieten dus!

Cadeautip

Dit bijzondere jaar sluit je helaas niet samen af met je collega’s bij de kerstborrel. En als je al samen op kantoor bent, zit je niet gezellig samen aan een lange tafel. Dat kan nu even niet. Maar, wat wel kan is thuis je tafel gezellig dekken! Iedereen apart, maar op deze manier toch een beetje samen. Onze X-mas boxes zijn daarom ook superleuk om als cadeau te geven!

Bestel onze X-mas box

Wil jij in het bezit komen van zo’n gave X-mas box? Check snel onze webshop https://webshop.tenkate-deventer.nl/ Bij de laatste stap kun je nog eventuele aanvullende opmerkingen plaatsen. Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag, bel Joachime op 0570-612273 of mail naar joachimehutten@tenkate-deventer.nl

Tip: Na de feestdagen ruim je de kerstspullen op en laat je de waxinelichtjes en de vaasjes staan. Combineer deze decoratie met een voorjaarsbolletjes en voorjaarsbloemen op de vaasjes en je bent weer klaar voor een gezellig avondje tafelen.