Winter trend 1: Delfts blauw

Niet al het goede komt van ver. Met deze eerste trend blijven we gewoon in ons vertrouwde eigen land – we gaan voor Delfts blauw.

Blauw is dit najaar ook helemaal hip. Het laat zich uitstekend combineren met oosterse vazen maar ook met die vintage Delfts blauwe schaal van oma die nog op zolder ligt. Om het helemaal van nu te maken combineer je deze trend met natuurlijke materialen zoals nobilistakken of dadelbes prachtige glazen dennenappels en witte accenten. Je creëert een stijlvolle, winterse sfeer die doet denken aan bevroren akkers in de vroege morgen. Zeker weten dat je de hele dag lekker binnen wilt blijven bij het knisperende haardvuur.

Terug van weggeweest
Delfts blauw is ook rondom Kerst weer helemaal terug, en hoe! Speciaal voor deze eerste trend hebben wij een deel van onze winkel omgetoverd om zo dicht mogelijk bij dit oerhollandse tintje te blijven. Wat dacht je van prachtige kerstballen met deze fraaie print? Maar ook rijk uitgewerkte stoffen vogels met een veren staart vind je terug in dit thema. Wil je na de kerst ook nog genieten van deze unieke trend? Ga dan voor een stoere vaas of pot met een blauw/witte opdruk.

Blauw in de boom 
Een Delfts blauw versierde kerstboom geeft een heel speciaal gevoel. Of het nu mooie klokjes of hangers zijn, een kerstman of een Delfts blauwe kerstbal. Deze kleur steekt prachtige af met het groen van de kerstboom. Of geef jij je kerstboom een extra luxe effect door paar mooie strikken met dit oer-Hollandse motief?

De leukse musthaves
Ben je nu nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs in onze winkel van 600m2 aan de Twelloseweg te Deventer. En kom zelf sfeer proeven en ontdekken welke leuke woonaccessoires deze eerste trend voor jou in petto heeft.

Tot slot onze tip:
Zet een paar prachtige blauwe zijden bessentakken op de vaas. Of leg een heerlijk warm blauw plaid over de bank, eventueel gecombineerd met een aantal fraaie kaarsen in verschillende kleuren blauw en je interieur is helemaal af.