Winter trend 3: Chique black & gold

Het wordt eerder donker en de koude nachten zijn weer aangebroken; hoe kom jij de winter door? Zorg ervoor dat je binnen een warm en sfeervol interieur creëert. Laat je leiden door jouw persoonlijke smaak, maar laat je ook inspireren door de nieuwste trends. Zo krijg je een nieuwe sfeer in huis waardoor je er de hele winter warmpjes bij zit. Onze tip voor jou! Combineer zwart en goud in je interieur.

Helemaal hip
Het is chique, het is glamour, een tikkeltje Art Deco en helemaal van nu: onze nieuwe collectie aan zwart/gouden decoraties geeft een chique boost aan elk interieur. Kies je nu voor prachtige waxinelichtjes, zwarte veertjes, zwarte engelen met gouden details of voor de meest fraaie kerstballen gedecoreerd met bladgoud, je bent helemaal hip. Zwart, goud en glitter mag dit jaar allemaal en zeker niet alleen met kerst. Een goudkleurige pot met een groene kamerplant of een zwarte vaas met mooie (glitter)zijden takken geven jouw interieur het hele jaar rond een glamoureuze touch.

Goudkleurige kerstboom
Dit jaar zal kerst meer dan ooit een feest zijn die we vooral thuis vieren. Voor velen betekent dit dan ook meer dan een boom in huis halen. Deze winter dompelen we alle hoeken en gaten van onze stads-, buiten- of huurwoning onder in de kerstsferen. Van woonkamer tot de keuken, het terras en zélfs de slaapkamer. Meer is niet altijd beter? Met kerst wel! En wil je nu echt de blits maken? Kies dan voor een goudkleurige kerstboom, rijkelijk gedecoreerd met fraaie kersthangers. Zwart met stras steentjes, transparant met zwarte veren of goudkleurige snippers, zwarte ijspegels, goudkleurige muzieknootjes er is altijd wel een ornament die helemaal bij jou past. Kom genieten en kies de decoraties die bij jou het ultieme kerstgevoel oproepen.

Verborgen schoonheid
De schoonheid van kolibries en libelle ’s laten zich moeilijk vangen in een foto. Ze passen perfect bij de zwart/gouden trend. En kunnen ook prima gecombineerd worden met een scala aan andere stijlen. Op het eerste oog lijken de hangers namelijk zwart, maar afhankelijk van de lichtinval en hoe je ernaar kijkt zitten alle kleuren van de regenboog erin verborgen.

Gratis parkeren voor de deur
Nieuwsgierig geworden? Onze winkel van 600m2 is gelegen aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Laat je verwonderen, inspireren en adviseren. Kom je ook een kijkje nemen? Parkeren is gratis en voor de deur. Tot snel!