Winter trend 2: Natuurlijke materialen gecombineerd met rood

Een van de trends die we dit najaar en rondom Kerst veel terug gaan zien is de kleur rood gecombineerd met natuurlijke materialen. Bij het combineren van rood met andere kleuren is het doel vaak om de kleur rood iets te neutraliseren, en laat natuurlijke materialen daar nu uitermate geschikt voor zijn.

De kleur rood leent zich als mooie accentkleur in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een paar gave kussen in roodtinten op de bank of prachtige kaarsen op je houten tafel. Tijdens de kerstperiode zie je ook dat veel mensen kiezen voor rode accessoires in huis of rode kerstballen voor in de boom. In onze winkel vind je volop inspiratie voor jouw interieur! Onze kerstbomen zijn rijkelijk gedecoreerd met de meest mooie en bijzondere rode hangers, ballen en glazen dennenappels. Tip: combineer een uitgewerkte kerstbal of hanger altijd met de gewone neutrale ronde kerstbal om rust in je boom te creëren.

Het kerstdennenbos
Ga op ontdekking in ons eigen dennenbos met talloze soorten smalle kunst dennenboompjes. Ze komen misschien niet echt uit het bos, maar zijn bijna niet van echt te onderscheiden. En omdat ze in diverse hoogtes en modellen staan te pronken in onze winkel zit er vast voor jou ook een mooi exemplaar bij. Juist als je een beperkte ruimte en weinig plek hebt voor een kerstboom, dan is een ontdekking in ons kerstdennenbos zeker de moeite waard. Een bijkomend voordeel is ook dat je deze dennenboomjes super leuk kunt decoreren door kerstballen aan linten langs de stam naar beneden te laten hangen. Heb je thuis ook plek voor je eigen kerstdennenbos? Plaats dan een groepje bij elkaar. Heel wat anders dan de standaard kerstboom maar zeker net zo leuk!

Haal de natuur in huis
Tijdens het vele thuiszitten en verplichte thuiswerken trokken we dit jaar massaal naar buiten. Lekker de natuur in. Nu de dagen korter worden en het weer wat slechter wordt, blijven we weer lekker veel binnen. Waarom halen we de natuur niet naar binnen? Met bijvoorbeeld onze prachtige dennenappels gaat je dat zeker lukken en creëer je in een handomdraai je eigen “indoor natuursfeer”. Tip: verreik je kerstboom ook met echte dennenappels uit de natuur voor de heerlijke geur. En….. als een dennenappel opdroogt knappen ze langzaam open, super leuk toch?

Kom langs in onze winkel
In onze winkel vind je de mooiste kersthangers en decoraties voor jouw huis! Onze winkel is gelegen aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Laat je verwonderen, inspireren en adviseren. Kom je ook een kijkje nemen? Parkeren is gratis en voor de deur. Tot snel!