bloemstuk voorjaarsbloemen
Bloemdecoratie
L1150862
Westerhuis_Singraven_29-min
bloemdecoratie-huren
Wehkamp
tafeldecoratie
Westerhuis_Singraven_23-min
Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance
35328335_2015467571830759_2126757398549889024_okopie-min

Haringparty Deventer Circuit

Haringparty Deventer Circuit

Na een aantal prachtige en zelfs vorig jaar een jubileum editie is het voor alle partijen elk jaar weer een uitdaging om een nieuw concept te bedenken voor de jaarlijkse Haringparty van het Deventer Circuit. Hèt zakelijke netwerk in Deventer en omgeving.

Het Sandton IJsselhotel, met de skyline van Deventer op de achtergrond, leent zich dan ook prima voor dit event. Elk jaar is het weer een feestje om te gasten te verrassen en van verre weg al de oh’s en ah’s te horen.

Dit jaar is er niet gekozen voor een thema, de uitnodiging kenmerkte zich door goud en een bijzondere blauw/groen tint. Aan het creatieve brein van onze vakmensen de ultieme uitdaging om van de decoratie weer iets heel moois te maken.

Vijgen met in kleur gespoten bakken van de uitnodiging pronkten naast de loper. Witte en ook in kleur gespoten tafels zorgden voor het nodige meubilair op het terras. De sfeer werd bepaald door groengroepen van o.a. banaan en strelitzia. Op de tafels verschillende blauw/groene vaasjes met witte seizoensbloemen. En een fraaie florale eyecatcher op terras d.m.v. een witte hoge vaas. In de brasserie wit meubilair met dezelfde tafeldecoratie en een zuil met goudkleurige etagère met bloemen en sfeerlichtjes maakten het plaatje compleet.

Aan de reactie van de gasten te horen zijn ook dit jaar onze decorateurs weer geslaagd!