bloemstuk voorjaarsbloemen
Bloemdecoratie
L1150862
Westerhuis_Singraven_29-min
bloemdecoratie-huren
Wehkamp
tafeldecoratie
Westerhuis_Singraven_23-min
Tafeldecoratie en Dakplatanen tijdens Concour 'd elegance
35328335_2015467571830759_2126757398549889024_okopie-min

Portfolio

Feest 40ste verjaardag in een klooster

De inrichting en aankleding van een feest in een voormalig klooster was nieuw voor ons. Maar niet minder dan een fantastische uitdaging. De uitdrukkelijke opdracht was dat er rekening moest worden gehouden met het behouden van de stijl en uitstraling van het klooster. Voorzichtigheid geboden in verband met de historische vloeren en stijliconen als beelden en afbeeldingen. Een feest voor jong en oud, laagdrempelig en vooral niet over the top. Een uitstraling waarin oud en nieuw elkaar ontmoeten met natuurlijke elementen.

De uitstraling van het oude klooster is intact gebleven door halverwege de hoge muren met transparante doeken te werken. Hierdoor werd de feestruimte fris en hip en bleef de nostalgische uitstraling gespaard. De warme meubels van hout en leren stoelen zorgden voor de natuurlijke en gezellige sfeer. Met de vloerbedekking op de vloer en een dansvloer waar heerlijk op gedanst kon worden, werd het een echte feestruimte. Over de balustrade hebben we verschillende groene hangplanten gebruikt waardoor er een warme verbinding ontstond met de klassieke bovenkant van het klooster.

De ruimte kreeg een hippe en frisse uitstraling passend bij het karakter van de jarige door eigentijdse meubels, gekleurd theaterlicht en fleurige bloemen op de tafel. Door te werken met natuurlijke materialen en detailelementen waarbij rekening werd gehouden met de uitstraling van het klooster was de inrichting in een woord fantastisch! We hebben van de opbouw en het eindresultaat een time laps filmpje gemaakt. Kijkt u mee?