Kleurtrend Oranje

Geïnspireerd door de mode zijn kleuren een steeds belangrijker item in woonaccessoires. Ook dit najaar spelen een aantal kleuren weer de hoofdrol.
Vier weken lang nemen wij jullie graag mee in de prachtige kleuren die dit najaar de boventoon voeren. Vandaag trappen we af met de kleurtrend Oranje.


Interieur

Oranje wordt geassocieerd met onder andere vreugde, warmte en zonneschijn. In de nazomermaanden richting herfst mag deze kleur dan ook zeker niet ontbreken in je interieur. Maar kijk uit dat oranje niet te bepalend gaat zijn in jouw interieur. Een hele subtiele aanpassing kan al zijn door prachtige kussens van Claudi Cushions op je bank te leggen. De nieuwste kussens en plaids zijn vooral gemaakt van warme, zachte materialen met meestal een net iets rijkere uitstraling dan de zomer kussens en plaids.

Decoratie

‘In tijden dat iedereen druk, druk, druk is, wordt de wens voor snelle make-overs in huis groter’. Verf is daar heel geschikt voor, maar een oranje muur kan ook heel bepalend zijn. Kies liever voor een vaas met oranje bloemen op tafel. Of het wisselen van je zijden boeket in een boeket met echte najaarskleuren en materialen. Wat dacht je van een vaas gevuld met herfstbladeren en rozenbotteltakken? Reken maar dat dit ook een echte eyecatcher is in huis.
Wil je oranje combineren met andere kleuren? Gebruik dan vooral rode en gele tinten. Donkeroranje gaat ook heel goed samen met bruin.

Kennis

Ben je benieuwd of de kleur oranje passend is binnen jouw interieur en wil je graag dat wij met jou meekijken? Neem gerust contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort een nog mooier interieur.