Kleurtrend blauw

Vorige week hebben wij jullie meer verteld over de kleurtrend Oranje. Deze week is de kleurtrend blauw aan de beurt; de kleur die goed te combineren is met bijna alle kleuren en materialen! 

Interieur

Blauw is de kleur van rust en verkoeling. Blauwtinten bieden een rustgevend gevoel, waardoor ze erg geschikt zijn voor je interieur. Denk hierbij aan de slaapkamer of juist de woonkamer voor een verfrissend effect. Blauw is ook een kleur die altijd blijft. Er zijn genoeg verschillende blauwtinten die precies bij jouw interieur past!

Blauwtinten zijn daarnaast ook erg makkelijk te combineren met felle kleuren voor een spannend effect of juist met natuurlijke materialen voor een ietwat serenere uitstraling. Zo is Kobaltblauw een hele populaire kleur die zich aansluit bij een wat klassiekere uitstraling. Mocht je nou op zoek zijn naar een echte opvallende kleur, ga dan eerder voor turquoise of mintblauwe woonaccessoires.

Decoratie

Is een blauwgeverfde muur voor jou huis iets te uitgesproken, maar wil je wel de kleur blauw terug laten komen in je interieur? Kies dan blauwe accessoires voor een verfrissend effect. Wat dacht je van een opvallende een opvallende blauwe vaas met een blauwe bestak of een zachte plaid met een fluweel kussen voor op de bank. Wil je blauw combineren met andere kleuren? Onze tip: goud en geel gaan mooi samen met donkerblauw.

Kennis

Er zijn dus veel mogelijkheden om deze prachtkleur ‘blauw’ een plekje te geven in ieder interieur. Ben jij benieuwd of de kleur blauw passend is binnen jouw interieur en wil je graag dat wij met jou meekijken? Neem gerust contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort een nog mooier interieur. Of kom langs in onze winkel, aan de hand van foto’s van jouw huis helpen wij je graag!