Slide background
Slide background
Slide background
X 615d1-min
RVDL4054
IMG_6879
RVDL4090
Slide background
Slide background
Slide background

Kerst bij ten Kate: magisch en betoverend

Kerst bij ten Kate is elk jaar magisch, fantastisch en betoverend. De winkel wordt al maanden van tevoren omgetoverd tot een sprookjesachtig wonderland van rijk gedecoreerde kerstbomen, weelderige kerstdecoraties en warme woonaccessoires. Want Kerst vieren we elk jaar weer creatiever en uitbundiger. We beschouwen Kerst steeds minder als een feest op zich maar ervaren de periode rond Kerst en Oud en Nieuw meer als een feestmaand waarin ook Sinterklaas nog steeds een grote rol speelt. December is de feestmaand bij uitstek, die willen we op een fijne manier samen beleven. Niet alleen thuis maar ook op het werk en in het bedrijf. De winter verbroedert, geeft warmte en vooral veel sfeer. Onderaan deze pagina staan in de portfolio prachtige kerstopdrachten bij diverse bedrijven.

Wintertijd

Als de wind om het huis waait, de temperatuur rond het vriespunt is en de sneeuw als een deken over het landschap ligt dan maken we lange wandelingen, stoken we de kachel op en genieten we samen van een kop warme chocomel met iets lekkers. De decembermaand is een tijd van warmte, elkaar opzoeken, het gezellig en vooral knus maken.

Thuis gezellig maken

Bij je thuis bijvoorbeeld met diverse soorten kaarsen, met trendy kussens, mooie potten en uiteraard mag een rijk opgetuigde kerstboom niet ontbreken. In de kerstwinkel van ten Kate hebben we voor jou 1001 ideeën om het gezellig, warm, knus en vooral sprookjesachtig te maken met merken zoals Shishi en Goodwill. Met de bijzondere kerstballencollectie en de fraaie, niet alledaagse woonaccessoires zorgen wij van ten Kate ervoor dat je glitter en glamour in huis haalt en dat je dit jaar creatief en bijzonder bent. We hebben speciaal voor jou drie interieurtrends voor de winter en de Kerst. In deze drieluik nemen wij je mee naar hoe jij weer hip, trendy en helemaal bij de tijd bent.

Warmte op de werkvloer

Wij zien de trend van de gezellige en knusse feestmaand ook steeds meer op de werkvloer. Bedrijven en instellingen erkennen de meerwaarde van sfeer, intimiteit en gezelligheid op het werkplezier door bijvoorbeeld de entree aan te kleden met potten en mooie gekleurde bloemen. Het kantoor in te richten met passend groen, bloem en accessoires afgestemd op de sfeer van het bedrijf. Maar ook de winkel of het restaurant tijdens de wintermaanden een upgrading te geven en in winterse, warme sferen te brengen. Met een goede winterse basis in het interieur van je bedrijf heb je steeds een goed uitgangspunt om met beperkte kerstdecoratie een perfecte aanvulling te creëren. Potten aanvullen met glittertakken. Guirlandes aan de wand of aan de gevel met fonkelende lichtjes. Bestaande decoratie op tafel verrijken met kerstversiering. Zo maar enkele voorbeelden voor direct sfeer met beperkte middelen. Onderaan deze pagina tref je mooie voorbeelden aan van recente Kerst opdrachten.

De Pop-up X-mas tree

De kant en klare kerstboom mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ten Kate zorgt voor veel bedrijven voor een kant en klaar opgetuigde kerstboom. De decorateurs tuigen de boom bij jou op het bedrijf op. In elk gewenste grootte en uitvoering, met lichtjes, kerstdecoratie en gewenste bijzondere elementen.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij ten Kate neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 0570-612273 of stuur een e-mail naar info@tenkate-deventer.nl

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jaren lange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij u ontzorgen met uw kerstdecoraties
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

De bloeiende wereld
van Ten Kate