Slide background
RVDL4090
RVDL4054
Slide background
Slide background
Slide background

Kerst in onze 600 m2 grote winkel

It’s the most wonderful time of the year! De decembermaand is de feestmaand bij uitstek om eens flink uit te pakken en je huis warm aan te kleden met mooie spullen. Verschillende soorten kaarsen op tafel, warme kussens in de bank en mooie vazen in de vensterbank met takken en zijde bloemen. Zo bereik je al met beperkte middelen een warme en gezellige sfeer in huis. Daarbij is met een simpele aanvulling in kerstdecoratie, een groots kerstgevoel te bereiken. Bestaande vazen verrijken met glittertakken of je bestaande tafeldecoratie aangevuld met keuze uit diverse kerstdecoraties net dat winterse Kerst-wonderland gevoel geven. Dat kan bij ten Kate.
In onze winkel van maar liefst 600 m2. laten wij onze klanten verwonderen, bewonderen en verrassen.

Waterval van ideeën

Het is een paradijs met een waterval van ideeën. Opgesteld in knusse hoekjes, op ruime tafels en in voorbeeld opstellingen. Uiteraard mogen de diverse rijk gedecoreerde kerstbomen, die tot het plafond reiken en je laten verwonderen door de prachtige kleuren en fonkelende lichtjes, niet ontbreken. Kerststallen in diverse soorten en maten en in fabelachtige uitvoeringen laten vooral de kinderen zich vergapen aan de Drie Koningen, Jozef en Maria met het Kindeke Jezus.

Evenementen in november en december

In de maand november en december organiseert ten Kate diverse evenementen in aanloop naar de Kerst. Zo zijn er de populaire jaarlijkse kerstworkshops waar mensen zich individueel of als team voor kunnen inschrijven. Ook zijn er de goed bezochte Open Huisdagen; dit jaar op donderdag 8, vrijdag 9 november van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 10 november van 09.00 tot 17.00. Kom in november en december naar ons ”winterhuis” en bewonder, verwonder en laat je verassen. Onze stylisten en bloembinders staan voor u klaar om u te adviseren.

De winkel van ten Kate vind je op de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). Parkeren is gratis en voor de deur.

Lebuinustoren als kerstbal

Ook dit jaar is er nog plek voor de Kerstbal van de Lebuinustoren. Naast de andere kerstballen en kerstdecoratie hèt pronkstuk voor elke (oud) Deventernaar. Hierbij enkele foto’s van the making of de Lebuinustoren kerstbal. Ziet u al zo’n mooie kerstbal in jouw huis?

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

De bloeiende wereld
van Ten Kate