Dennenappels glas
kerstbal
Kerstbal uitgwerkt goodwill
Libelle Goodwill
Shisi kerstdecoratie
Kerstbal Merry Christmas

Kerst in onze 600 m2 grote winkel

It’s the most wonderful time of the year! De decembermaand is de feestmaand bij uitstek om eens flink uit te pakken en je huis warm aan te kleden met mooie spullen. Verschillende soorten kaarsen op tafel, warme kussens in de bank en mooie vazen in de vensterbank met takken en zijde bloemen. Zo bereik je al met beperkte middelen een warme en gezellige sfeer in huis. Daarbij is met een simpele aanvulling in kerstdecoratie, een groots kerstgevoel te bereiken. Bestaande vazen verrijken met glittertakken of je bestaande tafeldecoratie aangevuld met keuze uit diverse kerstdecoraties net dat winterse Kerst-wonderland gevoel geven. Dat kan bij ten Kate.
In onze winkel van maar liefst 600 m2. laten wij onze klanten verwonderen, bewonderen en verrassen.

Waterval aan ideeën

De winkel is een wereld vol met de mooiste ideeën. Opgesteld in knusse hoekjes, op ruime tafels en in verschillende stijlen.  Uiteraard mogen de diverse rijk gedecoreerde kerstbomen die je laten verwonderen door de prachtige kleuren en fonkelende lichtjes, niet ontbreken. Kersthangers in diverse soorten en maten, strak en modern en soms zelfs een beetje gek laten je verleiden tot de magie van Kerstmis. De kinderen laten zich vooral vergapen aan de leuke engeltjes en fabelachtige uitvoeringen van de kerstman. Lees voor al ook onze kersttrend tips voor dit jaar en kies een sfeer die bij jou past. Sieren mooie Delfts Blauwe decoraties dit jaar jouw woonkamer, of ga je meer voor een natuurlijke look? Wil je echt opvallen dan kies voor je Chicque black & gold.

Evenementen in november en december

In verband met COVID-19 en de maatregelen rondom deze pandemie is er dit jaar geen openhuis en zullen wij geen kerstworkshops organiseren. Natuurlijk bent u wel van harte welke in ons kersthuis waarvan wij op donderdag 5 november a.s. echt de deuren open. Zo heeft u in alle tijd om veilig en in alle rust ons te bezoeken. Vergeet u een bezoek aan onze Pop-Up X-mas shop aan de Grote Poot in het centrum van Deventer niet? Kom in november en december naar onze winkels en bewonder, verwonder en laat je verassen. Onze collega’s staan voor u klaar.

De winkel van ten Kate vind je op de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). Parkeren is gratis en voor de deur.

Lebuinustoren als kerstbal

Ook dit jaar is er nog plek voor de Kerstbal van de Lebuinustoren. Naast de andere kerstballen en kerstdecoratie hèt pronkstuk voor elke (oud) Deventernaar. Hierbij enkele foto’s van the making of de Lebuinustoren kerstbal. Ook na de kerst staat deze hanger prachtig onder een glazenstolp. Kom snel langs in de winkel of stuur een e-mail aan info@tenkate-deventer.nl.

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jarenlange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

De bloeiende wereld
van Ten Kate