Kerst 2020
Muziekdoosje Goodwill
Delfstblauw
kerstdecoratie boven bar 1
Musis kerstdecoratie
RVDL7237
Goodwill
IMG_6879
Slide background

Kerst bij ten Kate: magisch en betoverend

Kerst bij ten Kate is elk jaar magisch, fantastisch en betoverend. De winkel wordt al maanden van tevoren omgetoverd tot een sprookjesachtig wonderland van rijk gedecoreerde kerstbomen, weelderige kerstdecoraties en warme woonaccessoires. Want Kerst vieren we elk jaar weer creatiever en uitbundiger, helemaal dit jaar wordt het voor iedereen hoe dan ook een bijzondere periode. Een periode waarin we meer dan ooit heel veel thuis zullen zijn. We beschouwen Kerst steeds minder als een feest op zich maar ervaren de periode rond Kerst en Oud en Nieuw meer als een feestmaand waarin ook Sinterklaas nog  rol speelt. December is de feestmaand bij uitstek, die willen we op een fijne manier samen beleven. Niet alleen thuis maar ook op het werk en in het bedrijf. De winter verbroedert, geeft warmte en vooral veel sfeer. Lees snel verder en ontdek zelf wat de kerstwereld voor ten Kate voor jou kan betekenen.

Wintertijd

Als de wind om het huis waait, de temperatuur rond het vriespunt is en de sneeuw als een deken over het landschap ligt dan maken we lange wandelingen, stoken we de kachel op en genieten we samen van een kop warme chocomel met iets lekkers. De decembermaand is een tijd van warmte, elkaar opzoeken, het gezellig en vooral knus maken.

Thuis gezellig maken

Bij je thuis bijvoorbeeld met diverse soorten kaarsen, met trendy kussens, mooie potten en uiteraard mag een rijk opgetuigde kerstboom, groot of klein, breed of smal, niet ontbreken. In de kerstwinkel van ten Kate hebben we voor jou 1001 ideeën om het gezellig, warm, knus en vooral sprookjesachtig te maken met merken zoals Shishi, Vondels en Goodwill. Met de bijzondere collectie kersthangers en de fraaie, niet alledaagse woonaccessoires zorgen wij van ten Kate ervoor dat je glitter en glamour in huis haalt en dat je dit jaar creatief en bijzonder bent. We hebben speciaal voor jou drie interieurtrends voor de winter en de Kerst. Namelijk Delfts Blauw, Rood met natuurlijke materialen en Chique black & gold. In deze drie trends nemen wij je mee naar hoe jij weer hip, trendy en helemaal bij de tijd bent. Belangrijk; kies een sfeer die bij jou past niet omdat dit nu net de trend is, alleen dan voel jij thuis in je eigen huis.

Warmte op de werkvloer

Wij zien de trend van de gezellige en knusse feestmaand ook steeds meer op de werkvloer. Bedrijven en instellingen erkennen de meerwaarde van sfeer, intimiteit en gezelligheid op het werkplezier en de productiviteit door bijvoorbeeld de entree aan te kleden met potten en mooie gekleurde bloemen. Het kantoor in te richten met passend groen, bloem en accessoires afgestemd op de sfeer van het bedrijf. Helemaal in deze roerige tijden is dit heel belangrijk en creëert dit rust, geborgenheid en gevoel van veiligheid. Vergeet ook de winkel of het restaurant tijdens de wintermaanden een upgrading te geven en in winterse, warme sferen te brengen. Beleving is ook hier echt het sleutelwoord. Met een goede winterse basis in het interieur van je bedrijf heb je steeds een goed uitgangspunt om met beperkte kerstdecoratie een perfecte aanvulling te creëren. Potten aanvullen met glittertakken. Guirlandes aan de wand of aan de gevel met fonkelende lichtjes. Bestaande decoratie op tafel verrijken met kerstversiering. Zo maar enkele voorbeelden voor direct sfeer met beperkte middelen.

De Pop-up X-mas tree

De kant en klare kerstboom mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, thuis of op het bedrijf. Nooit meer gekoei met de lampjes die in elkaar zitten, de kerstballen die je eigenlijk vorig jaar al had willen vervangen en gesleep met de kerstboom. De decorateurs van ten Kate ontzorgen jou volledig met de kant en klaar opgetuigde kerstboom. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze te namen tussen een 1ste kwaliteit Nordmann kerstboom of een kunstkerstboom, de gewenste hoogte door te geven en de kleur van jouw decoratie te bepalen en zij zorgen voor de rest. Vanaf het moment dat de boom naar binnen wordt gebracht kan het genieten gaan beginnen.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij ten Kate neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op +31 570-612273 of stuur een e-mail naar info@tenkate-deventer.nl

U kiest voor ten Kate omdat:

  • Wij jaren lange ervaring hebben
  • Wij creatief met u meedenken
  • Wij u ontzorgen met uw kerstdecoraties
  • Wij uw verwachtingen overtreffen
  • Wij met u inspirerend en enthousiast samenwerken

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op