Slide background
Slide background
Slide background
X 615d1-min
RVDL4054
IMG_6879
RVDL4090
Slide background
Slide background
Slide background

Dit zijn dè interieurtrends voor de winter en de Kerst 2018

Vind jij het ook zo moeilijk om de laatste trends en de nieuwste kleuren in je interieur te brengen? Dan ben je niet alleen. Veel mensen vinden het veranderen van het interieur nog niet zo gemakkelijk. Wat zijn de nieuwste trends, de hipste materialen en de populaire kleuren? De meesten kunnen daar geen antwoord op geven. Met als gevolg dat veel interieurs onveranderd blijven. Misschien op een enkele nieuwe kaars en waxinehouder na. Wij van ten Kate gaan je helpen om kennis te maken met de laatste trends in wonen. Zodat je weer helemaal hip en bij de tijd bent. In een drieluik geven wij prijs wat de laatste woontrends zijn.

Trend 1. De  liefde voor groen

De eerste trend is de liefde voor groen. De kleur groen speelt echt een hoofdrol in de kerst trends van dit jaar. Kom je vergapen aan al die bijzondere kerstdecoraties. Donker groen, olijf groen, “pine green”, blauw groen alle kleurschakeringen komen aan bod. Niet alleen in de talloze verschillende soorten kerstbomen maar ook in de glimmende kersthangers, de bijzondere kerstfiguurtjes, de fraai uitgewerkte kersthangers. Allemaal een lust voor het oog.

Groene kamer

Wij houden ook van groen! Kom sfeer proeven en laat je betoveren in onze speciaal ingerichte “groene kamer”. Boordevol schitterende kleine juweeltjes, de een nog mooier dan de ander. Fluwelen doosjes, kerstballen met pailletjes, fonkelende lichtjes en rijk gedecoreerde kerstballen. Dit is echt kerstmis!

Vergapen aan de etalage

De kerstetalage is dit jaar een waar bos. Nee, niet zomaar een bos, een echt ten Kate bos. Alle kerstbomen hangen namelijk op de kop. En hiertussen pronken talloze prachtige kerstversieringen. Overal waar je kijkt is het Kerst. Een ware lust voor het oog. Menigeen zal de komende weken, met de neus tegen de etalageruit, zich vergapen aan zoveel Kerstmis. Tip om aan het einde van de middag langs te komen. Dan is het buiten schemerig en is de winkel fantastisch mooi verlicht.

In onze winkel van 600m2 met 1001 woon ideeën hebben wij de trend van Liefde voor groen met de speciale groene kamer en de spectaculaire etalage terug laten komen. De winkel van ten Kate is te vinden aan de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). Gratis parkeren voor de deur. Je bent van harte welkom!

Trend 2. Klassiek &Chique

De naam Klassiek en Chique verraadt het al een beetje. In deze trend staat de kleur rood centraal. Voor veel mensen nog altijd de kerstkleur bij uitstek. De klassieke Kerst is dan ook zeker niet weg te denken in de decoraties. Dit jaar met een Britse twist. Fluwelen kerstjuweeltjes zijn een echte must have. De kleur rood leent zich ook prachtig voor een combinatie met goud en de eerste kerstrend groen. Ook andere klassiekere kleuren zoals crème en oud roze doen het prima in dit thema.

Combinatie van klassiek en chique

Champagne chique met rood, groen, goud én roze. Naast het typische kerstrood en het warmere ossenbloedrood, vind je in deze kersttrend voor 2018 ook ook blush pink (een soort zachtroze tint) terug. Juist dat maakt het zo lief, zacht en romantisch! Licht goud, dennengroen en parelmoer zorgen voor een complete kleurenmix.

Ester en Erik kaarsen

Het Deense kaarsenmerk Ester en Erik mag in deze stijl niet ontbreken. De bekende naar boven spits toelopende kwaliteitskaarsen zijn een must have op een mooi gedekte tafel, waar deze stijl van Klassiek & Chique niet zal misstaan.

Fluwelen rode slee als pronkstuk

Bezoek onze winkel en bewonder de grote koninklijke goudkleurige slee met fluwelen rode binnenkant, het pronkstuk van de trend Klassiek & Chique. Wij hebben deze trend prominent in onze winkel terug laten komen. Breng een bezoek aan onze mooie winkel en laat u onderdompelen in de laatste trends. U vindt de winkel van ten Kate aan de Twelloseweg 8 te Deventer (op de Worp). We hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Trend 3. Fantasie figuren

De laatste trend is de verbeelding van sprookjes in een wereld vol fantasie. De kersthangers passend bij dit thema zijn allemaal uniek en voor een groot deel zelfs handgemaakt. De één nog bijzonderder de ander. De decoraties van deze stijl hebben dan ook een rijke uitstraling. Er hangt niet zomaar iets uw kerstboom. Nee het zijn (kerst) figuren in de vorm van poppetjes, dansende ballerina’s, kussende kikkers, draaimolens waarbij gedacht is aan het kleinste detail en muziekdoosjes met prachtige geluidjes.

De Amaryllisbol

Die prachtige kersthangers doen het niet alleen geweldig in de kerstboom maar op een klein statiefje of onder een stolpje staan ze ook te pronken op elke kersttafel. En als je dan toch bezig bent; een niet weg te denken klassieker voor op elke kersttafel is de befaamde Amaryllisbol. Deze kun je helemaal naar eigen smaak pimpen voor een weergaloos effect op tafel.  Vergezeld van fraaie servetringen en sfeervolle lichtjes maak je een onvergetelijke indruk. Deze hippe bol leent zich er bij uitstek voor om als cadeau weg te geven.

De trend fantasie figuren vind je door onze hele winkel heen. Met als echte eyecatcher de takkenboom op de toonbank. De winkel van ten Kate is gelegen aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Laat je verwonderen. Kom je ook een kijkje nemen? Parkeren is gratis en voor de deur.

De bloeiende wereld
van Ten Kate