Even voorstellen: Onze bezorger Henk

Alle mooie bloemen en planten die bij jou of een ander thuis worden afgeleverd, zijn bezorgd door onze bezorgers. Zij zorgen ervoor dat alle bestellingen op het juiste adres worden afgeleverd. Onze bezorgers zien heel Deventer en omgeving. Dus als je een auto van ons ziet, kan het zomaar zijn dat er een bloementje onderweg is naar jou.

Onze bezorgers komen altijd terug met verhalen over wat zij allemaal gezien hebben onderweg of wat er is gebeurd. Onze bezorger Henk vertelt je graag meer over zijn ervaring tijdens het bezorgen.

Wat vind je het leukste aan het bezorgen?
‘’Ik bezorg ongeveer al 13 jaar voor Ten Kate. Van allerlei bloemen en planten. Het leukste aan bezorgen is dat je allemaal mensen ontmoet. Je bent onderweg om mensen blij te maken en tijdens het bezorgen maak je nog eens wat mee. Dat is erg leuk!’’

Wat is het gekste dat je onderweg hebt meegemaakt?
‘’Het gekste wat ik heb meegemaakt dat moet nog komen denk ik’’, lacht Henk. ‘’Wat ik mij nog wel kan herinneren is dat ik een bos bloemen had bezorgd en dat wij later werden opgebeld dat die bos bloemen was gevonden in de sloot verderop. Wat ik ook heb meegemaakt is dat sommigen bewoners minimaal aangekleed zijn en mij aan de deur ontvangen, dan sta je soms wel eens even raar te kijken.’’

‘’Bij Ten Kate maken wij ook rouwwerk en deze moet ik soms ook bezorgen. Dat vind ik soms nog wel lastig wanneer je een rouwwerkstuk moet bezorgen naar een adres, waarbij vervolgens familieleden de deur opendoen.’’ 

Wat is één van de leukste herinneringen bij ten Kate?
‘’Mijn leukste herinnering is toen ik hier 12,5 jaar in dienst was. Het feestje dat ik kreeg was echt wel het leukste. Andere feestjes bij Ten Kate, waarbij ik bij aanwezig mocht zijn, zijn ook altijd erg gezellig.’’

‘’Maar eigenlijk vind ik elke dag leuk. Ik kan mijn steentje bijdragen binnen Ten Kate en binnen de maatschappij. Op deze manier stof ik niet achter de geraniums en werk ik met jonge mensen die mij fit houden’’.