De bloemen en planten bij Ten Kate; een bijzonder en uniek assortiment

Wij van Ten Kate vertellen je graag meer over ons bijzondere en unieke assortiment. In onze winkel van 650 m2 is er genoeg ruimte voor de mooiste bloemen, planten, potten en woondecoraties. Onze collega Judith vertelt je graag meer over welke merken je bij ons kunt vinden en waarom wij hebben gekozen voor deze merken.

Judith…welke merken kun je vinden bij ons in de winkel?

Wij hebben verschillende merken in de winkel. Een aantal bekende merken die te vinden zijn bij ons in de winkel zijn: exclusieve potten, vazen en schalen van Des Posts, handgemaakte producten van natuurlijke materialen van het merk Domani, mooie kwaliteit handgemaakte producten van Michiel Drijver, ambachtelijke geproduceerde producten van Serax, glaswerk van DutZ, kaarsen van Esther & Erik, de unieke stijl van het merk Abhika en (geur) kaarsen van Baobab Collection.

Waarom vind je juist deze merken in de winkel?

Ik vind deze merken bij Ten Kate passen, omdat het hele mooie en vaak (handgemaakte) producten zijn. Deze producten zijn op een eerlijke manier gemaakt en hebben een eigentijdse uitstraling. Bij een aantal merken zijn de producten heel tijdloos en kun je dus lang van je producten genieten. Veel producten zijn allemaal unieke objecten, waar vaak maar enkele exemplaren van verkrijgbaar zijn. Deze producten zijn juist de musthave voor in je huis of kantoor.

De buitenpotten van Domani zijn ook winterhard. Je krijgt dus echt waar voor je geld. Het leuke aan Des Pots is dat ze vooral veel kleurrijke producten hebben, wat de finishing touch in een interieur geeft. De producten van deze bekende merken zijn allemaal bijzonder en worden dus niet op elke hoek van de straat verkocht. Ze stralen een bepaalde sfeer en klasse uit. Alle merken hebben diverse producten in hun assortiment waardoor er voor elke soort klant iets passends bij zit. Je gaat voor een bepaald product: Een product dat puur is, passend in jouw interieur, passend bij jouw wens.

Wat is of zijn jouw favoriete merken?

Mijn voorkeur gaat uit naar producten met een stoere en natuurlijke uitstraling, zoals onze palmpotten, daar zou ik wel graag eentje van willen hebben. Daarnaast vind ik de producten van het merk Domani heel mooi, omdat wat je koopt eigenlijk heel puur is. Ik houd ook erg van unieke items. Als je dan iets koopt, koop dan één mooi uniek stuk, iets wat een echte eyecatcher is. Een plant met een pot is ook een meubelstuk in je huis en dus ook een belangrijk onderdeel in je interieur. Een mooi kussen op je bankstel is net als een mooie schaal op je kookeiland. Dat maakt een interieur echt af.

Wat wil/kan je nog meer vertellen over het assortiment bij ten Kate?

Wat ik graag mee wil geven is dat klanten niet hoeven te denken dat wij duur zijn. Waar men voor betaalt is de kwaliteit en het unicum van het product. De plant waarvoor je dan net wat meer betaalt heeft een langer kweekproces gehad en heeft daardoor een betere kwaliteit of de plant is net anders dan de standaard plant. Qua groene planten hebben wij soms net even een andere plant dan bij de bloemist op de hoek, waardoor deze producten ook aansluiten bij onze mooie vazen of potterie. Soms kan een eenvoudige plant ook mooi zijn en daarbij hebben we voor elke beurs een leuk aanbod planten. Ben je op zoek naar een betaalbaar klein cadeau? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

De deur staat altijd voor iedereen open en iedereen is hier welkom. We hebben een zeer breed assortiment. Van stoer tot modern, van kleurrijk tot zelfs klassieke items.

En de bloemen bij ten Kate…

We krijgen dagelijks verse bloemen binnen. Doordat we elke dag verse bloemen krijgen hebben wij ook de mogelijkheid om bepaalde wensen te kunnen vervullen, zoals bijv. 50 rode rozen of mooie lengte bloemen van 100 cm. Ook voor de (seizoens)bloemen kiezen we voor kwaliteit. Wij hebben een assortiment, waarbij we voor ieder persoon een persoonlijk boeket of bloemstuk kunnen maken. Mensen kunnen bij ons ook terecht voor rouw- en trouwwerk. Niets is te gek…

Ik zal proberen elke uitdaging aan te gaan. Van rouw- tot trouwwerk, van iets voor op kantoor, op je tafel of in je woonkamer/keuken.