EGG-ROSE-klein
Des Pots
20170331_171108
20170331_170748
20170331_171357
20170406_110914
20170406_110858
20170331_171222

Onze winkel boordevol sfeer

Het best bewaarde geheim van het oosten. Zo wordt onze winkel aan de Twelloseweg in Deventer ook wel genoemd. Bij binnenkomst wordt u verrast door de veelheid en diversiteit aan bloemen, planten en woondecoraties. Het is een ware oase van inspiratie. Daarvoor hoeft u niet naar London, New York of Parijs. De laatste modetrends hebben wij voor u naar Deventer gehaald. Voor elke stijl en inrichting kunt u bij ten Kate terecht. Laat u inspireren, kom sfeer proeven en verwonder. Wij beschikken over een uitgebreide en bijzondere collectie woonaccessoires van o.a. Sia, Michel Drijver (MD), Des Pots, Domani, Ester & Erik, Claudi.

Kerst bij ten Kate

It’s the most wonderful time of the year! De decembermaand is de feestmaand bij uitstek om eens flink uit te pakken en je huis warm aan te kleden met mooie spullen. Verschillende soorten kaarsen op tafel, warme kussens in de bank en mooie vazen in de vensterbank met takken en zijde bloemen. Zo bereik je al met beperkte middelen een warme en gezellige sfeer in huis. Daarbij is met een simpele aanvulling in kerstdecoratie, een groots kerstgevoel te bereiken. Bestaande vazen verrijken met glittertakken of je bestaande tafeldecoratie aangevuld met keuze uit diverse kerstdecoraties net dat winterse Kerst-wonderland gevoel geven. Dat kan bij ten Kate. In een drieluik hebben wij de laatste interieurtrends voor de winter en de Kerst voor u verzameld. In onze Kerstwinkel van maar liefst 600 m2. laten wij onze klanten verwonderen, bewonderen en verrassen.

Verse bloemen en planten

Onze verse bloemen worden dagelijks aangeleverd en onze planten komen direct van de veiling. Wij staan bekend om de goede kwaliteit bloemen die afhankelijk van de soort, langer dan gemiddeld bij u op de vaas staan. Neem eens wat vaker een bloemetje mee.

Woondecorateurs

Onze woondecorateurs en meesterbinders hebben liefde voor het vak, veel ervaring en kunnen u goed helpen om uw inrichting nog mooier te maken. Zij laten zich continue inspireren door vakbladen, workshops, beursbezoeken en stemmen zelfs hun vakantie erop af. Ze zijn permanent op de hoogte van de laatste modetrends. In combinatie met de vakinhoudelijke kennis van bloemen en planten bent u verzekerd van een goed advies. Bloemen en  planten zijn natuurproducten en specifieke kennis maakt dat u optimaal kunt genieten van uw inrichting.

Potten- en beeldentuin

Rondom de winkel hebben we een ruim assortiment van buitenpotten en beelden voor in de tuin uitgestald. Loop eens de winkel uit en laat u inspireren. Wie weet fleurt u uw tuin, terras of balkon op met een decoratieve pot of een mooi beeld.

Passie voor de klant

Goed advies begint met aandacht voor de klant. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen de decorateurs van ten Kate een optimaal advies geven. Het helpt als u foto’s van uw inrichting meeneemt naar de winkel. Onze medewerkers hebben dan een indruk van de stijl, de kleurstelling en de afmetingen van de objecten.

Wij komen bij u langs

Voor een optimale afstemming van uw inrichting komen wij graag bij u langs. Zo krijgen onze decorateurs een goed beeld van uw stijl, van afmetingen en van de kleurstelling in uw huis. Samen met u maken zij een eerste voorstel. Dit voorstel is het uitgangspunt om verder in overleg met u de puntjes op de i te zetten. Laat u verrassen en nodig ons bij u thuis uit voor een op maat gemaakt woonadvies.

Laat u verrassen

En kom in onze winkel. Dan laten wij u zien hoe wij met toewijding, vakmanschap en liefde u kunnen helpen uw inrichting nog mooier te maken. Daag ons uit en laat ons uw verwachting overtreffen. Tot ziens bij ten Kate Flowers & Decorations aan de Twelloseweg 8 te Deventer. Of maak een afspraak op 0570-612273 zodat wij nog meer tijd voor u hebben. Parkeren is gratis en voor de deur.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
09.00 tot 18.00 uur
zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

Meer informatie

Wilt u van gedachten
wisselen of heeft u
een vraag? Neem gerust
contact op

Voorjaar!

Komt u sfeer proeven en genieten van alle prachtige kleuren en woonaccessoires? Natuurlijk ontbreken de mooie voorjaarsbloemen niet.

Gave kerstopdrachten bij ten Kate

Nu Sinterklaas niet meer in ons land is maken wij ons met zijn allen op voor een grandioze kerstperiode. Bij ten Kate is het al ruim 3 weken kerst met veel gave opdrachten. Opvallend is dat het dit jaar…

Mannenmiddag bij ten Kate

Neem a.s. zaterdag 9 december je man, vriend, broer, oom of opa mee naar ten Kate. Voor alle mannen van onze klanten is er a.s. zaterdag van 15.00 – 18.00 uur in onze winkel een unieke “Bier met…

De bloeiende wereld
van Ten Kate